Keramische Coating

Keramische Coating

AFSPRAAK MAKEN
glascoating-van-coating-king-02

Keramische Coating van Coating King

Bescherm uw voertuig tegen de elementen met de hoogwaardige keramische coating services van Coating King! Als toonaangevende experts op het gebied van auto coating, garanderen wij een ongeëvenaarde kwaliteit en service die speciaal is afgestemd op high-end auto’s en supercars. Geniet van onze landelijke service, compleet met gratis haal- en brengservice. Bent u klaar om uw kostbare auto te voorzien van de ultieme bescherming? Neem vandaag nog contact met ons op!

Wat is Keramische Coating?

Keramische coating is een geavanceerde vorm van voertuigbescherming, ontworpen om de levensduur en het uiterlijk van uw auto te verbeteren. Het is een vloeibaar polymeer dat chemisch hecht met de lak van uw voertuig, waardoor een extra beschermlaag ontstaat. Dit biedt een krachtige bescherming tegen veelvoorkomende gevaren zoals krassen, vuil, chemicaliën, UV-straling en zelfs zure regen.

keramische-coating-coating-king03

Waarom Keramische Coating?

Het belangrijkste voordeel van keramische coating is dat het een semi-permanente, hydrofobe (waterafstotende) oppervlaktelaag creëert. Dit betekent dat water en vuil gewoon van het oppervlak glijden, waardoor het onderhoud van uw auto aanzienlijk gemakkelijker wordt. Bovendien blijft uw auto langer schoon, glanzender en ziet hij eruit als nieuw.

Het gebruik van keramische coating biedt ook een ongeëvenaarde UV-bescherming, wat voorkomt dat de lak van uw auto verkleurt of vervaagt door de zon. Het kan zelfs kleine krasjes en schrammetjes verbergen, waardoor de algemene esthetiek van uw auto behouden blijft.

Coating King – Waarom Ons Kiezen?

Bij Coating King streven we ernaar om u een superieure kwaliteit en service te bieden, die niet geëvenaard kan worden. Wij begrijpen dat uw auto een kostbare investering is en onze experts hebben de ervaring en vaardigheden om uw auto de ultieme bescherming te bieden die hij verdient.

 • Kwaliteit: Wij garanderen de hoogste kwaliteit keramische coatings die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Onze coating biedt een langdurige, superieure bescherming die de levensduur van uw auto kan verlengen en zijn waarde kan behouden.

 • Deskundigheid: Ons team van professionals heeft uitgebreide ervaring met het werken aan high-end auto’s en supercars. Wij weten wat uw auto nodig heeft en hoe wij die kunnen leveren.

 • Service: Wij zijn een landelijk opererend bedrijf dat een gratis haal- en brengservice aanbiedt voor uw gemak. We zorgen ervoor dat het hele proces zo soepel mogelijk verloopt, van de inspectie tot de afwerking.

 • Prijs: Ondanks onze hoogwaardige service en producten, zijn we trots op onze concurrerende prijzen. Wij geloven dat kwaliteit toegankelijk moet zijn voor iedereen.

Het Proces van Keramische Coating

Bij Coating King maken we gebruik van een gestroomlijnd proces om ervoor te zorgen dat uw voertuig de best mogelijke behandeling krijgt. Hier is een korte blik op wat u kunt verwachten:

 1. Inspectie: We beginnen met een grondige inspectie van uw voertuig om de staat van de lak en eventuele speciale aandachtspunten te bepalen.

 2. Voorbereiding: We bereiden uw voertuig voor op de coating door een diepe reiniging uit te voeren. Dit omvat het verwijderen van vuil, vet en bestaande wax- of sealant-lagen.

 3. Applicatie: Vervolgens brengen onze experts de keramische coating zorgvuldig aan, laag voor laag, om te zorgen voor een gelijkmatige dekking en optimale hechting.

 4. Uitharding: Het voertuig wordt vervolgens in een gecontroleerde omgeving geplaatst om de coating te laten uitharden. Dit proces versterkt de coating en zorgt voor een duurzame, langdurige bescherming.

 • Beschermt tegen krassen en swirls
 • Beschermt tegen oxidatie en roestvorming
 • Beschermt tegen pekel, vuil, vogelpoep en Uv-straling
 • Extreme glansgraad
 • Zelfreinigende werking; uw auto blijft langer schoon
 • Bescherming mogelijk van 1 tot 6 jaar
 • Makkelijk Schoonhouden
 • Beschermt tegen vervaging en behoudt de originele kleur
 • Kraswerend en water- en vuilafstotend
 • Extreme gladheid

Neem Vandaag Nog Contact Op Met Coating King!

Bent u klaar om uw voertuig te voorzien van de ultieme bescherming die het verdient? Neem vandaag nog contact op met Coating King om uw keramische coating service te boeken! Onze experts staan klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. Met onze hoogwaardige producten, uitgebreide ervaring en ongeëvenaarde klantenservice, kunt u erop vertrouwen dat uw auto in goede handen is bij Coating King.

Veelgestelde vragen

FAQ

Wat is het verschil tussen wax en keramische coating?

Autowax en keramische coating hebben beide tot doel uw auto te beschermen en te laten glanzen. Het grote verschil zit in duurzaamheid en beschermingsniveau. Wax biedt een goede glans en enige bescherming tegen de elementen, maar het effect is meestal van korte duur. Het moet regelmatig worden aangebracht, vaak elke 2-3 maanden. Aan de andere kant, een kwaliteitsvolle keramische coating biedt een veel hoger niveau van bescherming tegen krassen, UV-straling en chemicaliën. Eenmaal correct aangebracht, kan het jarenlang meegaan zonder dat er opnieuw moet worden aangebracht.

Hoelang duurt het voordat de keramische coating volledig is uitgehard?

Het uitharden van de keramische coating is een cruciaal proces dat zorgt voor de duurzaamheid en effectiviteit van de beschermingslaag. Het volledige uithardingsproces kan tussen de 24 en 48 uur duren, afhankelijk van de specifieke productformulering en de omgevingsomstandigheden. Bij Coating King houden we uw auto in een gecontroleerde omgeving om het uithardingsproces te optimaliseren.

Hoe onderhoud ik mijn auto na het aanbrengen van keramische coating?

Het onderhouden van een auto met keramische coating is verrassend eenvoudig. Omdat de coating een hydrofoob oppervlak creëert, zal het grootste deel van het vuil en de vervuiling gewoon van het oppervlak glijden. Regelmatig wassen met een zachte, pH-neutrale shampoo en het vermijden van agressieve chemicaliën of schuurmiddelen zal de levensduur van de coating helpen verlengen.

Hoelang gaat een keramische coating mee?

De levensduur van een keramische coating hangt af van verschillende factoren, waaronder de kwaliteit van de coating, de voorbereiding en toepassing, en de zorg en het onderhoud na het aanbrengen. Een hoogwaardige keramische coating, correct aangebracht en onderhouden, kan tot enkele jaren meegaan.

Is een keramische coating beter dan wax?

Hoewel beide producten bedoeld zijn om de lak van uw auto te beschermen, biedt een keramische coating doorgaans een veel duurzamere en robuustere bescherming dan wax. Een goede keramische coating is harder, bestand tegen hogere temperaturen, en houdt langer stand tegen de elementen.

Kan ik mijn auto nog steeds wassen na een keramische coating?

Ja, u kunt uw auto nog steeds wassen na het aanbrengen van een keramische coating. Sterker nog, regelmatige reiniging helpt de glans en de bescherming van de coating te behouden. Het is wel belangrijk om te wachten met wassen tot de coating volledig is uitgehard, dit kan enkele dagen duren.

Beschermt een keramische coating tegen krassen?

Een keramische coating biedt enige bescherming tegen lichte krassen en schrammen. Het is echter geen volledige garantie tegen alle soorten krassen, vooral diepe of scherpe krassen. Het biedt vooral bescherming tegen kleinere schades, zoals waskrassen of swirls.

Wat gebeurt er als de keramische coating wordt beschadigd?

Als uw keramische coating beschadigd raakt, bijvoorbeeld door een diepe kras, kan het beschadigde deel worden gerepareerd zonder de hele coating te moeten vervangen. Het beschadigde gebied wordt eerst schoongemaakt en voorbereid, daarna wordt er een nieuwe laag coating aangebracht.

Kan ik zelf een keramische coating aanbrengen?

Hoewel er doe-het-zelf kits op de markt zijn, wordt het aanbrengen van een keramische coating best overgelaten aan professionals. Het vereist een grondige voorbereiding van het oppervlak en een correcte toepassing om te zorgen voor de beste resultaten.

Wat kost een keramische coating?

De kosten van een keramische coating variëren afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de grootte en het type van uw voertuig, de kwaliteit van de coating en de arbeidstijd. Neem voor een nauwkeurige offerte contact op met Coating King.

Is een keramische coating veilig voor alle autolakken?

Ja, keramische coatings zijn veilig voor alle soorten autolakken, inclusief clear coats. Het kan echter altijd verstandig zijn om een klein, onopvallend gedeelte van uw voertuig te testen voordat u de hele auto bedekt.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Description
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Add to cart
Click outside to hide the comparison bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping
0
0