Glascoating

Glascoating

AFSPRAAK MAKEN
glascoating-van-coating-king-02

Glascoating van Coating King

Zorg dat de lak van uw exclusieve auto in top conditie blijft met de superieure Glascoating van Coating King. Auto’s zijn een grote investering en het is belangrijk om de lak van uw auto te beschermen tegen de elementen en dagelijkse slijtage. Dat is waar Glascoating van Coating King bij kan helpen. Onze professionele glascoating biedt een dunne, transparante laag die de lak van uw auto beschermt tegen weersinvloeden, vuil, zout, UV-stralen en andere omgevingsfactoren.

Onze glascoating bestaat uit een combinatie van siliciumdioxide en andere ingrediënten die een hydrophobe (waterafstotende) en oleofobe (vetafstotende) barrière vormen. Dit maakt het makkelijker voor vuil en vlekken om te worden afgewassen en voorkomt ook dat vuil zich in de lak nestelt, wat kan leiden tot krassen of andere schade.

Met onze glascoating kunt u ervan verzekerd zijn dat uw auto er altijd glanzend en als nieuw uit ziet. Bovendien verlengt onze coating de levensduur van de lak van uw auto en vermindert het onderhoud ervan. Onze coating wordt aangebracht door onze professionele medewerkers die uw auto met de grootste zorg behandelen.

Wat is Glascoating?

Glascoating is een soort beschermingscoating voor de lak van een auto. Het is een dunne, transparante laag die over de lak wordt aangebracht en helpt om de lak te beschermen tegen schade veroorzaakt door weersinvloeden, vuil, zout, UV-stralen, en andere omgevingsfactoren.

Glascoating bestaat uit een combinatie van siliciumdioxide en andere ingrediënten die een hydrophobe (waterafstotende) en oleofobe (vetafstotende) barrière vormen. Dit maakt het makkelijker voor vuil en vlekken om te worden afgewassen en voorkomt ook dat vuil zich in de lak nestelt, wat kan leiden tot krassen of andere schade.

Glascoating kan de levensduur van de lak van een auto verlengen en het onderhoud ervan verminderen. Het kan ook de glans en kleur van de lak verbeteren. Glascoating moet af en toe worden opnieuw aangebracht afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en de kwaliteit van de coating.

keramische-coating-coating-king03

De Glascoating specialist van Nederland

Bij Coating King zijn we de specialisten op het gebied van Keramische Coating, Glascoating en Nano-Glascoating voor exclusieve auto’s. Onze coatings bieden de ultieme bescherming voor de lak van uw auto tegen weersinvloeden, vuil, zout, UV-stralen en andere omgevingsfactoren.

Onze Keramische Coating, Glascoating en Nano-Glascoating zijn speciaal ontwikkeld om de glans en kleur van de lak van uw auto te versterken en de levensduur van de lak te verlengen. Onze coatings zorgen voor een hydrophobe (waterafstotende) en oleofobe (vetafstotende) barrière waardoor vuil en vlekken makkelijker af te wassen zijn en nestelen zich niet in de lak, wat kan leiden tot krassen of andere schade.

Onze professionele medewerkers behandelen uw auto met de grootste zorg en gebruiken alleen de beste producten en methoden om uw auto een perfecte beschermlaag te geven.

Maak vandaag nog een afspraak voor een van onze coatings en bescherm uw exclusieve auto tegen de elementen. U kunt eenvoudig online een afspraak maken via onze website.
Wij garanderen u dat uw auto er weer als nieuw uit zal zien na onze behandeling.

Auto wassen na Glascoating

Auto wassen na het aanbrengen van een glascoating is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van de coating en de bescherming van de lak van uw auto. Een glascoating is speciaal ontwikkeld om de lak van uw auto te beschermen tegen weersinvloeden, vuil, zout, UV-stralen en andere omgevingsfactoren. Een goede verzorging van de coating is nodig om de levensduur van de coating en de lak van uw auto te verlengen.

Het wassen van uw auto na het aanbrengen van een glascoating is een beetje anders dan het wassen van een auto zonder coating. Hier zijn enkele tips om uw auto goed te wassen na het aanbrengen van een glascoating:

 • Gebruik altijd een zachte wasborstel of microvezeldoek om uw auto te wassen. Dit helpt om krassen op de coating te voorkomen.
 • Gebruik een milde auto shampoo die speciaal is ontwikkeld voor gecoate auto’s. Dit helpt om de coating niet aan te tasten.
 • Was uw auto in de schaduw of op een koele plek om te voorkomen dat de shampoo snel droogt en hardnekkige vlekken achterlaat.
 • Spoel uw auto grondig af na het wassen om te voorkomen dat er shampoo resten achterblijven op de coating.
 • Droog uw auto grondig af met een microvezeldoek of chamois om te voorkomen dat er waterkringen op de coating achterblijven.

Door uw auto regelmatig en juist te wassen na het aanbrengen van een glascoating, kunt u ervoor zorgen dat de coating in topconditie blijft en uw auto er altijd glanzend en als nieuw uitziet. Coating King kan u adviseren over de juiste was methode na het aanbrengen van de coating.

De voordelen van Glascoaten

Glascoating biedt een aantal voordelen voor de bescherming en verfraaiing van de lak van uw auto. Een van de voordelen is dat het beschermt tegen krassen en swirls die ontstaan door dagelijks gebruik en weersinvloeden. Het beschermt ook tegen oxidatie en roestvorming die ontstaan door blootstelling aan vocht en zout.

Ook biedt het bescherming tegen pekel, vuil, vogelpoep en UV-straling die kunnen leiden tot vervaging en schade aan de lak. Het geeft een extreme glansgraad aan de auto en heeft een zelfreinigende werking waardoor de auto langer schoon blijft.

De bescherming van de coating kan variëren van 1 tot 6 jaar, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en de kwaliteit van de coating. Het is gemakkelijk schoon te houden en beschermt tegen vervaging en behoudt de originele kleur van de auto. De coating is kraswerend, water- en vuilafstotend en geeft een extreme gladheid aan de auto.

 • Beschermt tegen krassen en swirls
 • Beschermt tegen oxidatie en roestvorming
 • Beschermt tegen pekel, vuil, vogelpoep en Uv-straling
 • Extreme glansgraad
 • Zelfreinigende werking; uw auto blijft langer schoon
 • Bescherming mogelijk van 1 tot 6 jaar
 • Makkelijk Schoonhouden
 • Beschermt tegen vervaging en behoudt de originele kleur
 • Kraswerend en water- en vuilafstotend
 • Extreme gladheid

De nadelen van Glascoaten

Glascoating is een populaire optie voor het beschermen en verfraaien van de lak van uw auto, maar heeft ook enkele nadelen waarmee rekening gehouden moet worden. Deze nadelen zijn onder andere: een hoge kosten, meer onderhoudseisen, moeilijk te repareren, specialistisch werk en niet geschikt voor alle oppervlakken, en extra tijd nodig voor de aanbrengen. Hoewel deze nadelen bestaan, zijn de voordelen van glascoating vaak groter en overtreffen de nadelen. Wij adviseren u om uw wensen en verwachtingen te overwegen voordat u besluit om een glascoating aan te brengen op uw auto.

 • Relatief hoge aanschafprijs
 • Vereist meer onderhoud
 • Relatief lastig te repareren
 • Specialistisch werk
 • Kan niet overal worden gebruikt

Veelgestelde vragen

FAQ

Wat is glascoating precies?

Glascoating is een dunne, transparante laag die over de lak van uw auto wordt aangebracht om de lak te beschermen en te verfraaien.

Hoe lang duurt de bescherming van glascoating?

De bescherming van de coating kan variëren van 1 tot 6 jaar, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en de kwaliteit van de coating.

Is glascoating duur?

Glascoating is een relatief dure optie voor de bescherming en verfraaiing van de lak van uw auto. De kosten kunnen variëren afhankelijk van het type coating en de grootte van uw auto.

Heeft glascoating extra onderhoud nodig?

Ja, een glascoating vereist meer onderhoud dan een standaard wasbeurt. Het is belangrijk om uw auto regelmatig te wassen en te onderhouden om de coating in topconditie te houden.

Kan glascoating beschadigd of gerepareerd worden?

In het geval van beschadiging of krassen op de coating, kan het moeilijk zijn om de coating te repareren of te verwijderen.

Moet glascoating door een professional worden aangebracht?

Ja, de aanbrengen van glascoating is een specialistisch werk dat moet worden uitgevoerd door een professionele detailer.

Hoeveel tijd kost het om glascoating aan te brengen?

De aanbrengen van glascoating kost meer tijd dan een gewone wasbeurt.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Description
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Add to cart
Click outside to hide the comparison bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping
0
0